Studiespesialisering

Vi er elever og lærere på programområdet studiespesialisering med formgiving ved Glemmen vgs.
På bloggen vil vi vise hva vi gjør gjennom tre år i programfagene
Visuelle kunstfag , Design og arkitekur og programfag til valg. Velkommen!
Innleggene med tekst og bilder i jpg-format og oppløsning 150 sendes til stfglemmen@gmail.com

onsdag 24. august 2011

Nytt skoleår!

Velkommen til nytt skoleår, nye og tidligere elever!
I år skal bloggen tas i bruk. Den skal blant annet være vårt ansikt utad, men for å den skal bli best mulig, er vi avhengig av bidrag og tilbakemeldinger fra dere og lærere, både på egen avdeling og andre, på egen skole og andre!
Håper også at bloggen kan inspirere, engasjere, aktivisere, motivere og gi ny kunnskap til alle.
Vi er veldig opptatte av at kommentarene underskrives med fullt navn. Kommentarer med konfidensielt innhold kan sendes på e-post.

5 kommentarer:

 1. Kan dere endre teksttypen? Det er jo umulig å lese det dere har skrevet. Det er sikkert stilig og sånn, men det hjelper jo lite når jeg ikke skjønner hva som står der.

  SvarSlett
 2. Hei, fint med innspill. Bedre nå?

  SvarSlett
 3. Ja, litt, men det er fremdeles litt vanskelig for meg å lese, faktisk. :-( Har ikke lyst til å skrive navnet mitt, men mange som ikke er så flinke til å lese sliter med sånne uvanlige former på bokstavene, selv om jeg skjønner at dere sikkert vil ha det litt stilfullt på bloggen deres...

  Bare som en liten kommentar, altså. :-)

  SvarSlett
 4. Hei!
  Da forsøker vi med en helt ordinær skrifttype, for poenget er at alle uten problemer skal lese hva som står her. Ellers er poenget borte.

  SvarSlett
 5. Vi ønsker også innspill på headingen. Skal den gjøres enklere? F.eks. skal den bare bestå av den delen med navnet Glemmen vgs på?

  SvarSlett